Ünlü sanatçı Kıraç, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde düzenlenen 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali kapsamında sahne alarak izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Festivalin dördüncü gününde düzenlenen Kıraç konserine binlerce kişi katıldı.

Festivalde Kıraç Rüzgarı

Festivalin en çok beklenen etkinliklerinden biri olan Kıraç konseri, 4. gününde adeta rüzgar gibi esti. Anadolu rock müziğinin sevilen ismi Kıraç, sahneye çıkar çıkmaz coşkulu kalabalık tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı, hayranlarına müzik dolu anlar yaşattı. Konser boyunca Kıraç’ın enerjisi ve performansı, izleyicileri kendine hayran bıraktı.

Irak Sınırında Kıraç Konseri

The Wait Nereden İzlenir? Nerede Paylaşılıyor? The Wait Nereden İzlenir? Nerede Paylaşılıyor?

Vali Ali Çelik’ten Övgü Dolu Sözler

Konserin sonunda sahneye çıkan Hakkari Valisi Ali Çelik, Kıraç’a yöreye özgü hediyeler ve plaket takdim etti. Vali Çelik, yaptığı konuşmada, “Daha önceki günlerde raftingden off-roada kadar bedenen adrenalin yüklenmiştik, ama bu akşam ruhumuz gerçek anlamda Anadolu rock müziğiyle, güzel sesinizle vücudumuzun her zerresine kadar adrenalin yüklendi. Bu da bu festivalin en çarpıcı anı olsa gerek” dedi. Vali Çelik’in bu sözleri, Kıraç’ın performansının ne denli etkileyici olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaymakam Mert Kumcu’dan Teşekkür

Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu da sahnede yaptığı konuşmada, Türkiye’nin dört bir yanından festivale katılan herkese teşekkür etti. Kaymakam Kumcu, “Bu festival, doğa sporları ve kültürel etkinlikleri bir araya getirerek eşsiz bir deneyim sunuyor. Kıraç’ın konseri ise festivalin doruk noktası oldu. Katılan herkese ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler” şeklinde konuştu.

Gece geç saatlere kadar devam eden konserde vatandaşlar doyasıya eğlendi. Kıraç’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla coşan kalabalık, festivalin tadını çıkardı. Konser boyunca Kıraç’ın sahne performansı ve izleyicilerle olan etkileşimi, geceyi daha da unutulmaz kıldı.