‘3391 Kilometre’ Film Oyuncularından Büyük İtiraflar Geldi!

3391-km.png

Bugün vizyona giren ‘3391 Kilometre’ filmi, Ahmet Haktan Zavlak ve Derya Pınar Ak’ın başrollerini paylaştığı, uzak mesafelerde filizlenen bir aşk hikayesine odaklanan duygusal bir yapım. Beyza Alkoç’un ‘3391 Kilometre’ adlı kitabının sinema uyarlaması, Ömer Faruk Sorak’ın kreatif dokunuşları ve Deniz Enyüksek’in yönetmenliğiyle gerçekleşti. Film, iki genç arasında kilometrelerce uzaklık olmasına rağmen, sevginin güçlü bağlarını hissetmelerini konu ediniyor.

3391 Kilometre: Sanal Dünyada Filizlenen Bir Aşkın Hikayesi

Hikaye, İzmir adlı 18 yaşındaki genç bir kızın, gecenin bir yarısında aldığı mesajla Ege adlı gençle tanışmasıyla başlıyor. Sosyal medya üzerinden iletişim kuran bu iki genç, birbirlerinin hayatlarına dokunduklarını fark ediyorlar. Görmeden, duymadan geçen günlerde, aralarındaki mesafe aşkın önünde bir engel olmadığını kanıtlıyor. Filmin başrollerini üstlenen Ahmet Haktan Zavlak ve Derya Pınar Ak, Yasemin Döngel’in sunduğu ‘Yasemİnce İtiraflar’ programında bir araya geldi.

Başrollerden İtiraflar: ‘Kendimizle Oynuyor Gibi Hissettik’

Ahmet Haktan Zavlak ve Derya Pınar Ak, filmin çekim süreci ve kendi aralarındaki deneyimler hakkında samimi itiraflarda bulundular. İkili, birbirleriyle partner olmaktan keyif aldıklarını ve sette çalışırken “kendileriyle oynuyor gibi hissettiklerini” ifade ettiler. Filmin konusuyla ilgili sorulara cevap veren Zavlak, “Doğru kişiyse olur. Doğru kişiyi bulursam, beş rakam olsun altı rakam olsun, katlanılır” derken, Pınar Ak ise uzak mesafe ilişkilerine sıcak bakmadığını belirterek, “İmkansız değil ama çok zor. Ben buna cesaret edemezdim” dedi. 

Beyza Alkoç’un Kitabından Beyaz Perdeye Taşınan Hikaye

Filmin temelini oluşturan Beyza Alkoç’un ‘3391 Kilometre’ adlı kitabı, senaryo yazarı Fulya Özcan tarafından sinemaya uyarlandı. İki genç arasındaki duygusal yolculuğu anlatan kitap, Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenlik yetenekleriyle beyaz perdeye taşındı.

‘3391 Kilometre’, uzak mesafelerde filizlenen bir aşkın eşsiz hikayesini seyirciyle buluştururken, Ahmet Haktan Zavlak ve Derya Pınar Ak’ın sıcak performansları ve film ekibinin özverili çalışmasıyla dikkat çekiyor. Aşkın ve umudun her türlü engeli aşabileceğini vurgulayan film, seyircisine duygusal bir deneyim sunmaya hazır.

Exit mobile version