Özellikle yükseliş ve düşüş trendine ters gelecek şekilde yatırım yapmak intihardır. O nedenle yatırım yapmadan önce hissenin trendini görmek gerekiyor. Bunun için fiyatın ne yöne doğru momentum kazandığını da görmek önemlidir. Özellikle momentumu 100 üzerindeyse o hisse çok güçlü bir şekilde ilerliyor demektir. Momentum değeri artarak devam ediyorsa daha da güç kazanıyor anlamına gelir. Ancak momentumda bir zayıflama varsa hisse için temkinli yaklaşmakta fayda olabilir.

En Dikkat Çeken Hisseler

25 Temmuz 2024 tarihinde en dikkat çeken hisseler arasında birden fazla vardır. Öyle ki örnek olarak CW Enerji verilirse yanlış olmaz. Çünkü Momentum değeri şu anda 119,23 ve bu oran çok yüksek bir orandır. Bir önceki momentumundan her ne kadar güç kaybetse de halen güçlü denebilir. Buunla birlikte Tukaş hissesi içinde iyi bir momentum değerinin olabileceği söylenebilir. Zira şu anda 117,52 değerinde bir momentumu bulunuyor.

Eylül Ayında Faizsiz Kredi Fırsatı! 50 Bin TL Kredi Veriliyor! Eylül Ayında Faizsiz Kredi Fırsatı! 50 Bin TL Kredi Veriliyor!

Doas Hisse Neden Düşüyor 2

Reeder Teknoloji hissesinin de momentum değeri korunuyor. Şu anda hissesinin momentum değeri 110.77 olarak gözüküyor. Bir diğer yüksek momentum değerli olan hisse ise Europower Enerji şiretidir. Hissesinin momentumu her geçen gün güç kazanıyor. Şu anda 111,36 olarak gözüküyor. 100’ün üzerinde seyreden diğer hisseler arasındaysa Anadolu Grubu, BİM Mağazalar, Mia Teknoloji ve 1000 Yatrımlar Hol. Bulunuyor.

Gübre Fabrikası ve Agrotech Teknoloji Değerleri Zirvede

En çok momentum kazanan hisseler arasındaysa ilk sırada Agrotech Teknoloji AGROT bulunuyor. Şu anda hissenin momentum değeri 156,24 olarak gerçekleşti. Bir önceki momentumundan çok az değer kaybetti. Önceki değeriyse 160,67 olarak gözüküyordu. Bunun gibi hisselere yatırım yaparken trendine uygun olarak hareket etmekte fayda vardır.

Bir diğer güçlü momentum değeri olan hisse ise Gübre Fabrik. GUBRF olarak gözüküyor. Şu anda 122,68 olarak momentum değeri olmasına karşın bir önceki değeriyse 110.37 olarak gerçekleşmişti. Giderek artan güçlü seyrine devam ediyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR