2025 BYD Han, modern teknoloji ve şık tasarımın bir araya geldiği bir sedan olarak karşımıza çıkıyor. Hibrit ve tamamen elektrikli seçenekleriyle dikkat çeken bu modelin başlangıç fiyatının da düşürülmesi, onu daha erişilebilir hale getiriyor. 2020 yılında piyasaya sürülen elektrikli sedan 2022'de yapılan ilk makyajının ardından şimdi de önemli güncellemelerle donatıldığını görüyoruz.

The Returned 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Dublaj İzle! The Returned 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Dublaj İzle!

Tasarımında yapılan en dikkat çekici değişikliklerden biri şarj edilebilir hibrit modeli oluyor. BYD Han DM-i'nin dış görünümünün artık saf elektrikli modelle tamamen aynı olması dikkat çekiyor.

2025 BYD Han Özellikleri Neler?

25 Bin Dolarla Premium Konfor, Yeni 2025 Byd Han Elektrikli Sedan Tanıtıldı!

Özellikle tasarımda yapılan en büyük değişiklik, şarj edilebilir hibrit versiyonu olan BYD Han DM-i ile tamamen elektrikli modelin görünümünün birbirine uyumlu hale getirilmesi. Bu serinin genel estetiğini homojen hale getirirken marka tutarlılığı açısından da önemli adım olduğunu söyleyebiliriz. Donanım tarafında ise en dikkat çekici yeniliklerden biri, tavana entegre edilen LiDAR sensörleri. Ayrıca sensörler BYD Han'a daha gelişmiş otonom sürüş yetenekleri kazandırarak sürücülerin hayatını kolaylaştırıyor.

İç mekâna göz attığımızda 15,6 inçlik yeni multimedya ekranı hemen dikkat çekiyor. Yüksek çözünürlüğe sahip ekran kullanıcılara zengin bir görsel deneyim sunuyor. Konforu artırmak için tasarlanan ön koltuklar, 10 noktalı masaj, ısıtma ve havalandırma gibi işlevlerle donatılmış. Sunulan özellikler uzun yolculuklarda bile rahat oturum sağlıyor. Ayrıca 775 Watt gücünde 12 hoparlörlü Dynaudio ses sistemi, müzik tutkunları için mükemmel ses deneyimi sunuyor.

2025 BYD Han Satış Fiyatı Ne?

Şarj edilebilir hibrit modelin fiyatları 23.284 dolardan başlayarak 31.711 dolara kadar çıkıyor. Fiyat aralığı hem geniş müşteri kitlesine hitap etmeyi hem de elektrikli araç pazarında rekabetçi konumda olmayı amaçlıyor.

Hibrit modelin başlangıç fiyatının önceki nesle kıyasla 562 dolar düşürülmesi, aracı cazip hale getiriyor. Elektrikli versiyonu ise yüksek fiyat aralığında sunuluyor. Elektrikli BYD Han'ın fiyatları, 25.251 dolardan başlayarak 33.116 dolara kadar yükseliyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR