En büyük zincir marketlerden bir tanesi olan A101 bu hafta için de aktüel ürünlerini yayınladı. Sürekli olarak teknoloji ve ev aletleri kategorisindeki ürünleri yine bu hafta da ilgi görüyor. Bu hafta sonu için bütün şubelerde satışta olacak. Belirli sayıda stokla şubelere getirilen ürünleri elde edebilmek için ise tüketicilerin elini biraz hızlı tutması gerekiyor. Zira sınırlı sayıda getirilen ürünler stoklarda kalmadığında depodan getirilme imkânı ise bulunmuyor.

24 Temmuz A101 Aktüel Kataloğunda Neler Var?

Her sınıftan insanın ihtiyaçlarını gidermeye yönelik pek çok ürün geliyor. Bu ürünler arasında mutfakta düzenli olarak tüketilebilecek ürünler de yer alıyor. Normal standartlarda oldukça yüksek fiyatlarla satışta olan bu gıda ürünleri ise kampanyalı fiyatlar kategorisinde çok uygun fiyatlarla satılıyor.

A101 Vsx Elektrikli Motor Kaç Tl 3

Ürünlerin satın alınmasında özellikle bazı satış kampanyaları da düzenleniyor. Bu kampanyalara dahil olarak 10 TL ve üstü alıveriş yapanların peçete ve tost peyniri gibi ürünleri büyük indirimlerle satın almalarına olanak sağlanıyor. Bu ürünlerde geçerli olarak sizler de kasada isteğinizi belirtebilir ve mutfak alışverişinizi indirimli olarak satın alabilirsiniz. Çeşitli çay türleri ile mutfağı zenginleştirebilir ve eve gelen misafirlere geniş yelpazede ikram imkânı sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra bulgur ve zeytinyağı gibi ürünlerde de büyük indirimler bulunuyor.

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği, Yeni Başvurular, Şartlar ve Süreçle İlgili Bilmeniz Gerekenler! Çarşı ve Mahalle Bekçiliği, Yeni Başvurular, Şartlar ve Süreçle İlgili Bilmeniz Gerekenler!

Tüm bu indirimleri kullanırken herhangi bir şartı karşılamanıza da gerek yok. Sadece 24 Temmuz tarihinde herhangi bir A101 şubesine gitmeniz yeterli oluyor.

Uygun Fiyatlı Süt ve Süt Ürünleri A101’de!

Süt ve süt ürünleri taze olarak tüketmek ve bunu uygun fiyatlarla satın almak isteyenlere müjde! A101 marketlerinde 24 Temmuz aktüel katalogda yer alan ürünler size hitap ediyor. Homojenize yoğurt ile farklı yemek tarifleri yapabilir, olgunlaştırılmış inek peyniri ile de kahvaltı seyrini farklı bir kıvama taşımak mümkün kılınıyor. Süt ürünlerinde de yine çoklu satın alımlarda büyük fırsatlar sunuluyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR