Hangi telefona sahip olursanız olun, telefonunuzun pilini tamamen şarj etmek için saatler süren o ufak 5W adaptöre muhtemelen aşinasınızdır. İyi haber şu ki, doğru hızlı şarj cihazıyla normal sürenin yarısından daha kısa sürede şarj edebilirsiniz. Aşağıda sizler için derlediğimiz en iyi şarj cihazları, iPhone'unuzun fizik yasalarının izin verdiği kadar hızlı bir şekilde tam şarja ulaşmasına yardımcı olacak. Sizin yapmanız gereken tek şey bütçenize, ihtiyaçlarınıza ve tarzınıza en uygun olanı seçmek.

Uyumluluk Açısından En İyisi: Apple 20W USB-C Adaptörü

Apple'ın 20W USB-C Adaptörü sade, nispeten uygun fiyatlı ve iPhone'unuzla iyi çalışacağı garantili. Apple bunu tek başına bir ürün olarak satıyor, bu nedenle hangi iPhone'a sahip olduğunuza bağlı olarak ayrı bir kablo almanız gerekebilir.

Fiyat Performans Arabası Fiat Egea! Fiyat Performans Arabası Fiat Egea!

Apple 20W Usb C Adaptörü

Seyahat Halindeyken Şarj Etmek İçin En İyisi: Anker 511 Şarj Cihazı (Nano Pro)

Cebinize veya çantanıza kolayca sığan hızlı ve ucuz bir iPhone şarj cihazı mı arıyorsunuz? Anker 511 Nano Pro 20W modeli Apple'ın orijinal aksesuarından çok daha küçüktür ama iPhone'unuzu aynı hızla şarj eder.

En İyi 30W Şarj Cihazı: Google 30W USB-C Güç Şarj Cihazı

Şarj aletinin markasına baktığınızda biraz garip görünebilir, ancak Google'ın güç adaptörünün iPhone sahipleri için iyi bir seçim olduğu kesin. Uygun fiyatının yanı sıra, şarj cihazı birinci sınıf bir yapı kalitesine sahip ve 30 W'a kadar maksimum şarj hızlarını destekliyor. iPhone'lar ve iPad'ler için iyi bir genel güç adaptörü olan bu model ayrıca iPhone 15 Pro Max sahipleri için en hızlı şarj hızlarını sağlayabilir (27 W).

En İyi Çevre Dostu Şarj Cihazı: Nimble Wally Mini Plus Duvar Şarj Cihazı

Çevreye dostu malzemelerden yapılmış ucuz bir şarj cihazı arıyorsanız, Nimble Wally Mini Plus Duvar Şarj Cihazı iyi bir seçimdir. %72 geri dönüştürülmüş plastik kullanır, plastik ambalaj olmadan gönderilir. USB-A ve USB-C bağlantı noktalarına sahiptir ve PD 3.0'ı destekler.

iPhone'unuz Hızlı Şarjı Destekliyor mu?

iPhone'lar uzun zamandır 12W iPad adaptörüyle daha hızlı şarjı destekliyordu. Apple daha sonra 2017'de iPhone 8'in piyasaya sürülmesiyle USB Güç Dağıtımı (PD) aracılığıyla hızlı şarjı tanıtarak bu oranı iyileştirdi. iPhone 14 ve iPhone 15 gibi daha yeni modeller resmi olarak 20W şarjı desteklemeye başladı. Apple, 2020'de iPhone'larla birlikte güç adaptörleri göndermeyi bıraktı, dolayısıyla halihazırda sahip olduğunuz eski (ve muhtemelen yavaş) bir güç adaptörünü kullanmanız veya hızlı şarj istiyorsanız sizler için derlediklerimiz arasından yeni bir tane almanız gerekiyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR