2024 Yılında En Çok Hangi Siteleri Ziyaret Ettik?

2024-yilinda-en-cok-hangi-siteleri-ziyaret-ettik.jpg

2024 yılı için ziyaret edilen siteler hem bu sayede reyting topluyor hem de global ve Türkiye bazında başardıklarıyla birlikte büyük bir ivme yakalıyor. Sitelerin ziyaret edilmeleri ise kullanıcılar tarafından gerçekleşiyor. Sitelerin ziyaret edilme noktasında ise aylık olarak tıklanma grafikleri inceleniyor. İnternet ortamında geliştirilen yüzlerce teknoloji ve dijital gelişmelerin bir sonucu olarak bağımlılık kazandığımız internet ortamında en çok nelere bakıyoruz bu da bir merak konusu oluyor.

 Öylesine bir internet bağlantısına sahip olduğumuz dönemde ziyaret ettiğimiz siteler de önem kazanıyor. En çok tıklanan sitelerin kaçar kez tıklanarak birinci sırada yer aldıklarını da merak ediyorsunuzdur. İşte beklenen tıklanma sayılarıyla birlikte listemiz.

İşte En Çok Ziyaret Edilen Siteler Listesi!

En çok ziyaret edile sitelerin listesinin açıklanmasının hemen ardından ise en çok aratılan sitelerin hangileri olduğu ve bu sitelerin kaç tıklama aldıkları da merak ediliyor. Peki 2024 yılının en çok ziyaret edilen ve 2025 yılı için de merak uyandıran siteleri neler?

1.       Google .com: 82 milyar

2.       YouTube .com: 31 milyar

3.       Facebook .com: 15 milyar

4.       Instagram .com: 7 milyar

5.       X .com: 6 milyar

6.       Baidu .com: 4 milyar

7.       Wikipedia .org: 4 milyar

8.       Yahoo .com: 3 milyar

9.       Yandex .ru: 3 milyar

10.  WhatsApp .com: 3 milyar

11.  ChatGPT .com: 3 milyar

12.  Reddit .com: 2 milyar

13.  Xvideos .com: 2 milyar

14.  TikTok .com: 2 milyar

15.  Amazon .com: 2 milyar

Sıralaması yer alıyor. Şirketler arasında Google’nın öne çıkması ve büyük fark atmış olması ise şaşırtmıyor.

Siteler Neden Daha Çok Ziyaret Ediliyor?

Bir internet sitesinin diğerlerine kıyasla daha çok ziyaret edilmesinin pek çok sebebi olabiliyor. Bunlardan bir tanesi reklam ve SEO kuralları. Daha sonrasında ise Özgün ve başarılı iradeye sahip bir site her halükarda daha fazla tıklama almaya başarıyor.

Exit mobile version