Arazi araçlarına yönelik pazar şu anda patlama yaşıyor. İnsanlar, yüksek hızlı heyecanlar, eğimli arazilerdeki maceralar için alışılmışın dışında seyahat etmeyi her zamankinden daha fazla istiyor. Biz de Asayiş Haber olarak dikkatimizi çeken bu konuda bir çalışma hazırladık ve en iyi son model arazi araclarını sizler için derledik.

En İyi ve Modern Arazi Araçları

2024 ve 2025 model en iyi arazi araçlarına göz attığımızda şunlar listenin en başında yer alıyor:

2024 Ve 2025 Yılının En İyi Arazi Araçları

2024-2025 En İyi Üstü Açık Arabalar 2024-2025 En İyi Üstü Açık Arabalar

2024 Ford Bronco

Yeni Ford Bronco, 2020'de piyasaya sürülmeden önce topluluk tarafından yaratılan devasa heyecanı bir şekilde karşılamayı başardı. Hatta off-road efsanesi Wrangler'a göre sürüşü daha iyi ve bunu sahip olduğu birçok donanım seviyesinde manuel şanzımanla yapabiliyorsunuz.

2024 Land Rover Defender

Land Rover Defender da en az Wrangler kadar efsanedir ve bunun iyi bir nedeni vardır. Yenisi, orijinalinden çok daha fazla teknoloji ve daha modern bir tasarım sunan bu model arazide efsane modeli kadar yetenekli.

2025 Mercedes-Benz G-Serisi

"Olmadığı masa yok" bir araç markası için kullanılmak istenirse bu şüphesiz Mercedes olur Mercedes-Benz G-Serisini arazi yetenekleri konusunda tartışmaya gerek yok. Üç kilitleme diferansiyeliyle G-Wagen'de gidemeyeceğiniz çok az yer var.

2024 Toyota Tacoma TRD Pro

En yeni Tacoma TRD ProYenilenen süspansiyon ve 326 beygir gücüne sahip Hybrid Max aktarma sistemi de dahil olmak üzere birçok yeniliğe sahip. Ayrıca yeni modelde daha iyi kırılma ve ayrılma açılarının yanı sıra metal koruma plakası da mevcut.

2024 Chevrolet Kolorado ZR2

Ön ve arka kilitleme diferansiyelleri ve bir dizi Multimatic'in inanılmaz makaralı valf amortisörleri sayesinde Colorado ZR2 arazide diğer araçlar kadar inanılmaz derecede yeteneklidir. Ancak bundan en iyi şekilde yararlanmak için aracı iyi tanımanız ve ne yaptığınızı bilmeniz gerekir.

2024 Ford F-150 Raptor

İster standart F-150 Raptor'u ister süperşarjlı V-8 motorlu Raptor R'yi tercih edin , arazide kesinlikle iyi vakit geçireceksiniz. Bu araç sahip olduğu özel bir Baja Modu sayesinde size kendisi hakkında bilmeniz gereken her şeyi anlatıyor.