Harika coupe'ler stil, içerik ve açık hava severler için mükemmeldir. Çok çeşitli şekil ve boyutlarda sunulan ve değişen miktarlarda performansa sahip tüm zamanların en iyi görünümlü arabalarından biri olmanın yanı sıra coupe'ler kullanışlı, güçlü ve çoğu zaman pratiktir. Peki en iyileri hangileri? Detaylara yakından bakalım.

Aston Martin DB12 Volante

Aston Martin Db12 Volante

DB12, Aston Martin'in en yeni grand touring aracıdır ve büyüleyici Volante modeli, bu V-12 motorlu egzotik modelin üstü açık versiyonudur. Açılır tavan DB12 Coupe'den biraz daha ağır ve daha az pratik olsa da, aynı 671 bg çift turbolu 4,0 litrelik V-12 motora sahip olan bu aracı sürerken keyif alacaksınız.

Bentley Continental GT

Bentley Continental Gt

Arazi sürüşü için Bentley Continental GT'den daha iyi çok az araba düşünülebilir. Bu grand touring iki kapılı cabrio, altı rakamlı fiyatına layık üst sınıf stil ve görkemli lüks sunuyor. Kaputun altında güçlü V-8 veya yakında üretilmeyecek olan W-12 motor (her ikisi de çift turboşarjlıdır) ile  hızla çalışır ve yol tutuşu, konfor ile viraj alma hakimiyetini ustaca kurar.

Mazda CX-70 Hakkında Her Şey Mazda CX-70 Hakkında Her Şey

BMW 4 Serisi

Bmw 4 Serisi

4 serisi Cabrio, bir BMW'den beklediğiniz kadar şık, hızlı ve zariftir. Özellikle turboşarjlı sıralı altı silindirli daha güçlü M440i'yi tercih ettiğinizde işler daha da heyecan verici hale gelir. Bu serinin zirvesi M4'tür. 523 hp çift turbolu sıralı altı motor, dört tekerlekten çekiş ve sekiz vitesli otomatik şanzımanla birlikte gelen bu model nefesleri kesiyor.

Chevrolet Camaro

Chevrolet Camaro

Chevrolet Camaro artık son yılında, ancak hala açık üstü heyecan verici özellikler sunuyor. Standart Camaro 3.6 litrelik V-6 motor veya 6.2 litrelik V-8 motorla gelirken, yüksek performanslı ZL1 üstü açılır model, günlük hayatın yarış pisti hissiyle buluştuğu ince çizgi vaad ediyor. 650 beygir gücündeki süperşarjlı V-8'inin yanı sıra, mevcut 1LE performans paketi, daha da güçlü bir canavarı uyandırıyor.

Ford Mustang

Ford Mustang

Ford Mustang, 60 yıldır daha sofistike bir otomobile dönüşmeye devam etti. 2024 için yeniden tasarlanan son yineleme, standart olarak 315 beygir gücünde turboşarjlı sıralı dört EcoBoost motorla geliyor. Benzerleri olan Chevy Camaro daha ergonomik bir iç mekana sahipken, Mustang'in daha büyük arka koltuğu ve daha iyi çevre görüşü onu bir adım öne taşıyor.